Rendelések

Kedves olvasók – vásárlók,

Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi tévő legyek, de végül úgy döntöttem, hogy egyenlőre december 15.-ig fogadok el rendeléseket. Több okból is.

Egyrészt nem szeretném magamat túlvállalni. A jelenleg leadott rendelésekkel úgy néz ki májusig mindenképpen el leszek foglalva. Amit nagyon szépen köszönök mindenkinek! 😍

A másik indok, hogy szeretném rendbe rakni a wobblerboltot a beérkező visszajelzések és saját tapasztalat alapján.

Optimalizálnom kell a gyártás minden folyamatát, így a festést is. Vannak színek, amikről szinte semmilyen visszajelzés nem érkezett eddig.

Ilyen például a bleak szín. Sokan kérik, mert ez hasonlít leginkább egy kishalra, de pár balinon kívül, amik 5 centis WTD-re jöttek ebben a színben, nulla visszajelzés érkezett. Emellett vannak olyan színek, amik mondjuk jól néznek ki egy hat centis csalin, de egy 8-9 centisen szerintem már nem mutatnak úgy. Szóval fix színek lesznek adott csaliméretekhez. Olyanok, amik jól is mutatnak az adott csalikon és biztosan működnek is!

A rendelés folyamatán is szeretnék kicsit “fordítani”. Szeretnék áttérni majd az airbrush technikára a csalik nagy részénél, egyrészt a gazdaságosság, másrészt a környezet és az egészségem védelme érdekében. Hosszú távon sprayvel fújni a csalikat senkinek sem jó! Evvel a technikával viszont egymás után nem lehet hat különböző színvilágú csalit fújni, ha valaki hat különbözőt rendelt. Illetve lehet, de akkor minden egyes csali után tisztítani kell a pisztolyt és a tartályt is.

Szeretnék készletet gyártani, amiből lehetne rendelni. Legalább is ez a terv. Ezt jelenleg nem tudom megvalósítani a rengeteg rendelés melletti.

Szóval szeretném kifuttatni a megrendeléseket és a jövőben készletről értékesíteni.

Előfordulhat, hogy lesz egy – egy plusz darab a következő hónapokban, hisz nemsokára jönnek a tilalmak is, így elvileg még több idő lesz csalikat készíteni. Ha május előtt végzek az eddigi rendelésekkel, akkor azt úgy is idejében tudni fogjátok.

Megértéseteket köszönöm!

Kategória: balsa, faragás, hendméd | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.