Még nyáron történt

Újabb beszámoló egy nem fészbukos ismerőstől, aki éppen lábadozott a kulcscsont töréséből, de nem bírta megállni, hogy ne próbálja ki a hagyományos 8 és 6 centiméteres SteveOlrureS kutyákat. A hatos chrome witch színben, a nyolcas általa elképzelt fehér hassal és sötétkék háttal készült. A horgász: Pálmai Péter
“Szia,

Tegnap hajnalban felavattam mind két típust, így gyorsan be is dupláztam. Brutális felszíni kapások voltak! A kicsit teljesen eltüntette. A nagy kékre volt egy rontott rávágásom is (reggeli éberség teszt) a csónaktól kb. 3 méterre, teljes infarktus, adrenalin fröccs… 😀

Brutál jó a mozgása mindkét csalinak, de talán a nagyobb még jobban bejött. Nem tudom, hogy találtad ki a formát, de nagyon ott van. Teljesen másként mozog, mint amiket próbáltam gyári csalikat (van még mit tanulniuk). Nagyon jól dobható és multis motyóval könnyen életre kelthető, mondhatni „kezesbárány”.

Ezek után nem kérdés, hogy kell még belőle! Ha tudsz vállalni írj lenne pár elképzelésem.

Az egyik elképzelés azóta már meg is valósult. Nem sokára jön a többi is! 😉

Esküszöm még mindig a  nőket szeretem, de egy ilyen őszinte örömöt közvetítő mosolyért és a beszámolóért megéri csalikat készíteni!

Egyébként nem feltétlen a formán, inkább a megszokottól eltérő súlyozáson van a lényeg! 😉

 

Kategória: Balaton, balin, balsa, chromewitch, faragás, felszíni, hendméd, légiós, steveolures, topwater, WTD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.