A dildo után is van élet

Egyik hajnalban megint azon vettem észre magam, hogy hajnali négykor ott ültem a sügéres – balinos pálya előtt a műanyag szivarban és vártam az első harsogó balinrablásokat. Valamiért ezek a rablások megint nem akartak jönni, ezért a tervezettnél korábban megint jerkelve, még sötétben megpróbáltam a sügéreket egy igen élénk színváltozattal. Az FT szín a mumusom. Eddig egyetlen csapósügért sikerült ilyen színű salmo friskyvel csípnem vagy ezer éve, de ezen a hajnalon bíztam benne. Első dobás. Rángattam ahogy kell. Kapás. Akasztás. Lemarad! 😦 Másodjára ugyanez lejátszódott, de a harmadikat sikerült megcsípnem. Megtört az FT átok! 😀 A képek ramaty minőségűek lettek. 2-3 sügér után jött egy balin is ugyanerre a csalira, majd következő dobásra megint sügér.

Balinka

Darabos csapó

Ahogy jött fel a nap a kapások száma úgy csökkent. Ráadásul ezen a hajnalon több volt a lemaradt hal, mint amit kézbe vehettem! 😦

Próbálgattam felszíni csalikat is mindenféle reakció nélkül, aztán a már bevált roach szín került a kapocsba. A múltkori véletlen fogásból okulva kicsit több időt hagytam a csalinak a süllyedésre és az egyik torzsahalom mellett bebombázta egy jó sügér. Sajna nem is láthattam, mert ez is lemaradt! 😦

Jerkster

Ezen a pályán igen rövid a peca. Ahogy jön fel a nap a kristálytiszta vízben azzal egyenes arányban nullázódik le az akciók száma.

Küszívást nem találtam és a kikötőnél sem mozogtak balinok, így a másik pályára mentem át. Sajnos a víz ratyi volt, de azért egy órát dobáltam.

Aztán az egyik mólón gumival fogtam még egy kicsit, meg egy jobbacskát zárásként.

 

 

Kategória: Balaton, balin, felszíni, jerk, kajakos, sügér, szávázs, topwater | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.