Analdildodog

Szóval ma megpróbáltam egy kikötőt, ahová újra befizettem a tagságit. Először a szélvédett hinaras részt vallattam a csónak kijárók és a nádas között. Egy órányi kapástalanság után úgy döntöttem végigszórom a kikötőt. Az opálos víz miatt a popper mellett tettem le végül a voksomat és jól döntöttem. Egy sügér cuppogva követte a csalimat és amikor megállítottam le is vette.

Szávázs popper

Olyan fél óra kellett a következő kapáshoz. Egy gyönyörű balin verte le a megállított popperemet.

Ugyanaz a poppoló

Jáj de szíp

Viszlát

Na és akkor a lényeg.
Nagy Szabolcs barátom megkért, hogy készítsek neki egy 15 centis dogot a bányatóra, ahol a 9 centis kutyáimmal fogja a csukákat.

Nagy kutya

A felületkezelése nem lett szép, mert a devcon túl hamar megköt a nagy testen ráadásul a súlynál fogva a forgató zökken egyet miután átfordul, így nem egyenletesen terült már az alapozó sem.

Szóval ha már levittem magammal kipróbálni, akkor miért ne ott próbáltam volna, ahol sekély, hinaras, szokott lenni csuka bár reggel nem adta. Először csináltam pár próbadobást, mivel a bot felső határa gyári adat szerint 65 gramm. Egy helyi öreg horgászott a kijáró végén. Bojlis bottal villantóval csapta a vizet. Egyszer repült a spicctag is! 😀 Nem értette mi csobban akkorát, így kijjebb jött megnézni. Na mondom akkor vegyük komolyra! Átmentem a nyíltabb, mélyebb részre. Dobtam. Húztam. Egész jól mozgott. Burvány! Mi van???? Megállítottam és BÁÁÁMMM!

Nem nagy. 50es. ráadásul kiemeléskor már a hátsó horog nem volt benne a pofájában, de végem lett! Az ereim remegtek! Nem tudtam már utána pecázni! Még most is remegek! Nem kapja meg Szabi a csalit! 😀

Beduplázta, majd szaltót vetett a 70+ grammos csalival

Lecsapott a dildóra az első WTD-s és egyben első idei csukám

SteveOlureS Analdildodog

 

Kategória: ajándék, Balaton, balin, balsa, csuka, faragás, felszíni, hendméd, multi, parti, popperes, PV, sügér, szávázs, topwater, WTD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.