Banana boat

Régen vágytam már egy laposfarkúra és nagyon akartam egy banán WTD-t, nem mellesleg a jerk is tetszett. 😀 A három csaliból kettőt konkretizáltunk Tomival és ha már megvette tőlem tegnap a 60 grammos MPP-t hozott nekem csalikat. Nem kettőt, hanem mindjárt hármat. Fülig ért a szám! 🙂

Cserébe egyenlőre én még csak egyel készültem el, de ami késik nem múlik. (Tudom. Lejmoltam ezeket is! :P )

Neki nem árultam el, de tegnap este már tudtam ma fel kell avassam valamelyiket. A legnagyobb esélyem bármennyire fura így október derekán a banánra volt.

Köztudott, hogy a csapósügér fő táplálékhala az érett banán! 😂😂💪😂😂

Sokat fogtam sok csalival, de a képen látható méret volt a nagyja. Az igazán nagyok nem férnek a csalikhoz a kicsiktől. Olyan régen pecáztam ilyen akciódúsat, hogy nem nagyon akartam változtatni a módszeren. Talán realisztikus gumikkal nagyobb eséllyel tudtam volna komolyabb sügéreket csípni, de amikor ütik, verik a felszíni csalikat, crankbaiteket, akkor az kell dobni! Pár halat ugyan fogtam kisebb gumikkal is, de mindig visszakerült a topwater néhány dobás után. Télen ráérek bőven a lassú pecára.

Élmény a peca egy ilyen kézi készítésű különlegességgel. Rángatod, látod a sügérektől a tolóhullámokat, majd elkezdik csépelni, megállítod és megeszik a banánt! 😀 Facskó banana boat! 😂😂😂

 

 

Kategória: ajándék, Balaton, balin, balsa, egyéb, faragás, felszíni, hendméd, légiós, PV, sügér, topwater, wobblermania, WTD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Kanáleffekt | SteveOlureS

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.