Légiósok(k)

Pár napot nem voltam itthon. Az alatt az idő alatt és azóta folyamatosan jönnek a hírek légiós fogásokról. Már lassan légiosok(k)ot kapok! 😀

Medgyessy Zsolt balinja fehér minijerkkel.

Szintén Medgyessy Zsolt megfogta élete első két felszínis balinját white walkerrel! 😍😍😍 Tegnap még azt írta egyenlőre nem hisz a felszíni csalikban. Azt hiszem mától hinni fog! Az érzés leírhatatlan, hogy az én általam készített csalival sikerült ez neki! 😉

Urbányi Dávid: “Elég rossz reggelnek indult, esik, hullámzik, zavaros, kevés küsz meg rablás. Már pont feladtam volna erre csak lekapta a white walkert! 😃😍😍”

Fachs Tamás barátom a csuka után most egy balin fogásával lepett meg. A csali blackpurple dog. 😍🙂

Kántor Gábor első süllője SFC minnowal. A balinok után a süllőt is beadta neki! 🙂

Vass Endre is felavatta a white walkert. Összesen ötöt adott neki egy csónakos pecán.

Megint Kántor Gábor és egy éjszakai balin következik SFC minnowal.

“Hetek óta vadászok rá. Ma második dobásra kiütötte egy méter magasra a whiteot. 1 óra pihenés után rácsorogtam és két méter zsinóron mikor levette a csalit habzott a Duna. Ahhh nincs tovább!!!! Steve meg van a nagy balin 🙂🙂😀😀😀!!!!”
Nagy Szabolcs barátom gyönyörű DUNAI balinja SteveOlureS white walkerrel! Gyáááááááá! 😍😍😍

Lovas Ferenc barátom brutális, vaskos, nagyfejű, igazi ősállat angol domolykója még a hétvégéről. A csali SteveOlureS Pinky Zero Crank 5 centis változatban. Vagy ahogy a druszám elnevezte Pink Lady! 😍😍😍

“Ha leszáll az alkony akkor előkerülhet a kis rószaszín p….ka.
Csak megrázza a faràt és a domolykónèp nekivadul.
Pink Lady rázzad, rázzad még…riszálj!”

1000 %-ig biztos voltam benne, hogy a béka mintás dupla propbaitem be fogja adni a balint is. Igaz nem nekem sikerül, hanem Fachs Tamás barátomnak, de így még nagyobb az öröm!

Vogel Marci a feketesügéreket zargatja. Egyenlőre a csúnya nagyok mind leléptek, de a legalsó kép tanúsága szerint rajta van az ügyön. 🙂 Fanatikus!

 

“Gyáááááá a másodiktól befostam. Berabolt előttem 10 méterre. Rádobtam a rablás közepébe, megmozdítottam és bummmm!!! Habzott a víz, ordított a fék, majd kiugrott és egy métert repült a víz felett. Strandon az emberek odagyűltek, akkora műsor volt. Jó combos hal volt 2+. Kurva jó hogy kis balint még nem is fogtam vele csak szépeket. Rohadék jó ez a csali!!!” Köszi a beszámolót Szabi! Olyan, mintha ott lettem volna! A déli parton is megkezdte hódító körútját a white walker! – Nagy Szabolcs

Végül, de nem utolsó sorban Sándor Ferenc Sajós balinja oldschool 6 centiméteres aranykutyával.

Persze én is horgásztam. Voltak brutális kajakos pecáim és még korábbi beszámoló hegyekkel is tartozom, de meghalni sincs időm.

Ígérem jelenkezem!

 

Kategória: ajándék, Balaton, balin, balsa, crankbait, csónakos, domolykó, elado, faragás, felszíni, folyó, gázolós, hendméd, légiós, minijerk, minnow, multi, parti, propper, Sajó, steveolures, topwater, UL, WTD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.