A magicdildo első bevetése

Tomi barátom fanatikus felszíni csalis balinvadász. Már tavaly beszélgettünk róla több alkalommal, hogy szívesen kipróbálná a dupla propbaitemet és idén a kívánság listán mellé állt a sorba egy WTD is 8 centisméretben. Eléggé be voltam havazva az elmúlt időben és itt kérek elnézést azoktól, akiknek még tartozok csalikkal. Szóval végre eljutottam addig, hogy múlt héten tudtam neki küldeni egy “hagyományos” békapropot narancs torokkal és egy réz fóliás blackpurple WTD-t. Ez a színkombináció Taskovics Balázsnak köszönhető. Ő egy jelenleg Svájcban élő műcsalikészítő domolykóvadász. Szeretett volna tőlem egy hat centis sétáló kutyát és annyi volt a kikötése, hogy sötét legyen a hasa. Így született egy rézfóliás, lila hasú, fekete hátú, zombi szemű színkombináció, ami azóta kedvenc domolykóimat már meggyőzte, így engem is, hogy működőképes lesz.

Balin mellett én igencsak láttam benne a csukát, amit Tominak jeleztem is. Ő viszont felszíni témában hadilábon áll velük, mert a direkt próbálkozásai nem járnak túl nagy sikerrel, viszont balinozás közben rendszeresen megszívatják a krokodilpofájúak.

Szóval múlt héten megkapta a csalikat és tegnap ki is próbálta. Mivel kedvenc csatornái nem adják a csukát, így tavi pecára adta a fejét, ahol elsősorban a feketesügér, másodsorban a csuka volt a célhal.

Este kaptam egy üzenetet és közben láttam, hogy Tomi is jelen van, így nem bírtam tovább írtam neki, hogy fogtak e valamit?

Ez volt a válasz:

“Feri, a Jóisten áldja meg a kezeidet!” Felcsillant a szemem! 😀

Persze azonnal kérdeztem, hogy melyik sült el a két csaliból, de közben már jött is a kép.

Aztán még egy.

A blackpurple dog, vagy, ahogy Tomiék elnevezték magicdildo, az első pecán meghozta az első áldozatát brutális felszíni tolóhullámos kapással.

Na ezért éri meg az egészet csinálni, mert ez majdnem olyan, mintha én fogtam volna.

Kimondhatatlan mekkora öröm nekem, amikor hozzám közel álló barátok fognak az általam készített csalikkal. Azt gondolom a folytatás sem fog elmaradni és nemsokára adni fogja a balinokat is. 😉

 

 

Kategória: balin, balsa, csónakos, csuka, egyéb, faragás, felszíni, hendméd, légiós, propper, steveolures, topwater, WTD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.