Kajakra készültem

Kajakpeca bukta volt aznap a nagy hullámok miatt. Három pályát is megnéztem. Aztán a harmadikon előttem csattant a víz, majd még egyszer.
Ilyet még nem láttam! Egy kis kövezés és a hínármező között 40-60 közötti süllők hajtották a küszöket.

Első dobás saját SFC wobblert beesőre levette egy darabos süllő. Beesőre baszki! :D Sajna néhány fejrázás után lemaradt.

15 perc némaság után csalicserék következtek, majd visszatettem a saját wobblert.

Aztán ki kellett fárasztanom egy kacsát. Zabálták a küsz és két hülye összeveszett egy kishalon. Bele a wobblerbe. A mólóig simán jött. Aztán egy vasoszlop mellett menekülni próbált. Itt már láttam magam előtt a nyerő csali vesztését, de ráfogva a dobra többszöri kirohanás után beszákoltam! :D

Következő dobásra pedig megfogtam az eddigi legnagyobb wobbleres süllőmet! :)

Hátralévő időben jött még egy törpeharcsa kis gumira. Már világosban volt egy süllőkapásom saját kék színű minnowra, majd prey71 gsa-ra. Aztán egy balinkapás poperre. Ezek nem akadtak meg sajnos.

Durván raboltak még világosban is a süllők. Szerintem a hullámzás végett voltak ilyen bátrak. És tényleg nem a szokott 25-35 centis szarosok voltak kint.

A végén clown cannibalt tettem fel 3as fejjel és azt húztam a kő előtt, mint egy wobblert. Fél hat fele második dobásra az is adott egy süllőt.

 

Kategória: Balaton, balin, balsa, faragás, felszíni, hendméd, kajakos, parti, süllő, szávázs, topwater | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.