Internet nélkül az élet

Hétvégére sikerült kivonnom magam az internet forgatagából. A család valamelyik tagja, egy újabb notebook adaptert végzett ki. Először furcsa volt, de vasárnap estére egész megszoktam a dolgot.

Vasárnap reggel volt egy küzdős csónakos pecám. A szombati erős északit, déli váltotta, szerencsére az egész éjjel szakadó eső legalább leállt hajnalra. A déli hullámzás már nem nagyon tudja bezavarosítani a vizet, olyan szinten le van tisztulva. A kishalak a mélyebb részeken ott voltak a nád előtt, a sügérek, és a csukák is szedték a vámot, de főként a sügérek. Két 55ös forma csukát tudtam elcsípni nagy nehezen, és amikor ráálltam volna a csónakból sügérezésre elég rendesen feltámad a déli szél. Sajnos elvesztettem a csónaksúlyomat (kiakadt a karabiner a súlyból sad ), ezért nagyon hamar a nádra tolt, így inkább kikötöttem. Jópár sügért fogtam, de főként aprókat + egy csuka megszabadított egy gumitól. Képek nem túl jók, mert kölcsönadtam a gépemet, és elállították, én meg nem ellenőriztem le.

PB101215 PB101216 PB101219 PB101221 PB101222 PB101227

– Rengeteg a rablás a nád szélében, de túl tiszta víz!

– Dobtál be keszegre is?

– Nem sügerezök! Elfogyott amit múltkor vittem. Nagyon ízlett a családnak, csak ne lenne olyan kibaszott nehéz mögpucolni azt az istenb@szta dögöt! Köll vagy harminc darab mire belegyüvök!

Kategória: Balaton | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

7 hozzászólás a(z) Internet nélkül az élet bejegyzéshez

 1. qvik szerint:

  Azé’ nem rossz ez, gratula!
  Nekünk tegnap nem jutott hal, rablás is kevés volt, elvesztette a haverom a kedvenc körfogómat, de legalább csudajó idő volt, semmi szél. Szép lehetett a Balaton a szélben.
  A vége az valami nádban hallott párbeszéd? Má megint kalózkódtál? 😀

 2. FLUIMUCIL szerint:

  A steveolsenhun “álnevű” úrnak üzenem, hogy tényleg monotonná vált az oldal! Továbbra is építőjellegű kritika!

  • steveolsonhun szerint:

   Fluimucil “álnevű” Úrnak üzenem, hogy elfogadom az építő jellegű kritikáját abban az esetben, ha ad valamilyen támpontot, hogy mi érdekelné?! Hátha tudok valamit nyújtani! 🙂

   • qvik szerint:

    Tegyél bele több akciót, kalózkodást, rézfaszú bagót. Meg csónakázás a viharos Balatonon, ponty fogás ánuszrózsával, gigasügér feederkosárral, küzdelem a rettenetes halzabáló harcsával, vadvizi kalandok a Séd patakon, ilyesmik. Változtass álnevet (vagy valódit) és mutass be recepteket sügérre, naphalra, bodorkára, ahogy a főnökeid szeretik, és ajánlj hozzá balatoni borokat. És tegyél a képek közé aligruhás csini nőciket pecabottal, meg írjál még több éles kritikát a balatoni halászatról, a pontyhorgászokról, jachtokról, lopjál vödröt, karikázz, ilyesmi, tudod, bulvár. 😀

 3. Bogyó_bácsi szerint:

  Feri! Nagyon szép csukákat fogtál. Gratulálok hozzá.
  Üdv.
  Tom

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.