Az első

Tisztelt Olvasó!

Régóta gondolkodom, egy önálló blog indításán, mivel rengeteg jó internetes naplóval találkoztam már a világhálón.

Az elmúlt napokban kisebb perpatvar kerekedett kedvenc horgászportálom chatfalán, aminek a vége az lett, hogy az egyik alapítótag is távozott az oldalról, akinek az írásai, képei, horgászathoz, természethez, halakhoz való hozzáállása miatt szerettem volna annak a közösségnek a tagja lenni. Teljesen ismeretlenül beküldött videó összeállításom alapján meg is hívott az oldalra, ahol a hónapok során rengeteg hasznos információval találkoztam és “megismerkedtem” elég sok különböző habitusú, nézetű, de egy horgászközösséget alkotó emberrel. Mivel az eddig igen jónak mondható egység megbomlott, én egyenlőre nem tudok olyan aktivitással részt venni a napi “életben”, mint előtte. Még sokat kell gondolkodnom a történteken, aztán majd meglátom, hogyan alakulnak a dolgok. Az idő általában sok mindent megold.

A most induló önálló blogom mellett havonta egy összetettebb írásom továbbra is meg fog jelenni a http://www.bbhsz.hu oldalon, ahol ez az egész horgásztörténet, vagy napló, vagy mindenki nevezze, ahogy szeretné dolog egyáltalán elindult. A bbhsz oldalon beindulófélben van egy önálló internetes fényképalbumom is, amihez már csak egy komolyabb fényképezőgépet kellene beújítanom.

Más horgászportálokon is meg szoktam jelenni képekkel és hozzászólásokkal egyaránt steveolson néven. Ennek a névnek semmi köze nincs a horgászathoz, az eredete a veszprémi street sport élethez kötődik. Mivel 14 évig görkorcsolyáztam a horgászat mellett, és egy időben inkább helyette, a gördeszkások szerint pedig akkoriban igencsak hasonlítottam egy Steve Olson nevű kultikus deszkásra, így rám ragadt ez a név.

Ennyit gondoltam így elsőre, remélem nemsokára jelentkezhetek majd halas és egyéb képekkel teletűzdelt bejegyzésekkel is.

Kategória: Balaton | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.