Legyen már valami csukás is

Egyik hétvégén Zolikával pecáztunk.

Annak ellenére, hogy jeleztem nagyobb csalikkal készüljön, hozott három bizbasz kanalat, három spinnerbaitet és két akkora jerket, amivel balinozni, sügérezni szoktam! :P :evil:

Az első kapás nálam jelentkezett egy olyan helyen, ahol még az életben nem fogtam halat! Behibázta. Láttuk a buborékokat a nyomán. Zolika ráküldte a kanalat, de nem érdekelte a csukát. Én is visszadobtam a 4play V2 nyelves változatát, amit pénteken vettem kézhez. Nagyon durván durrantotta le a lassan felúszó csalit, gyakorlatilag felszíni kapással egy 85-ös csuka. Beszarás volt!

Hozza már

De még van erő bőven

 

Meg vagy koma 

Hopp egy közeli

Jött az egyik kedvenc kis belső öblöm, ahol nemrég Tomi barátom fogott egy csukát jerkkel. Zolika feltette a sügéres jerket ( :P ) aztán egyszer csak gyorsan kezdte rángatni, hogy leverje róla a ráakadt hinarat. Nem hínár volt! :lol:

Aki a kicsit nem becsüli…

Ikravadász! :P

Két öböllel odébb, ahol még az életben nem fogtam nagyobb halat megint jött a BAAAAMMMM! 87 centi. Bikaerős hal volt, de súlyra kisebb mint az első. Zoli szerint nem! :D

Most legyen fordítva!

Közeli

Meg vagy koma

Hozza már

Aztán ugyanebben az öbölben Zoli fogott egy óvodást. Ennek már az ikraburok nem volt rajta a farokúszóján. :P De a brutál erős, dióverő veritason meg sem látszott, hogy hala van. 😉

…. a nagyot nem érdemli!

Volt még egy öbölben Zolinak két finom kapása és nekem egy brutális ütésem. Aztán elbaxtam egy kettes formát, de ez a nap így is kurva jó volt. Halakat fogtunk, jókat röhögtünk. Fasza volt humán vonalon is na.

Amúgy meg kurván evett a hal mindenhol. Szerintem Zolika volt az egyetlen horgász a Balatonon, aki csak ivadékra meg ikrára horgászott! :P :evil:

Nem mellesleg átvettem tőle 72 darab CNC-vel kimart wobblertestet, de erről majd talán egy másik bejegyzésben írok nektek.

Elképesztő ez az év. Menjetek!

Kategória: Balaton, csónakos, csuka, jerk, liplure, savagegear, spinnerbait, swimmbait | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.