Változások

Változások jönnek a a blog “életében”.

Az első az volna, hogy a .com elől eltűnt a wordpress. A régi link azért még ide vezet az oldalra.

Ahogy már látható is készül egy SteveOlureS wobblerbolt aloldal.  Egyenlőre üres. Igen tudom, azt mondtam, írtam, hangoztattam, hogy nem akarok csalikat eladni. Nem is volt cél, nem ezért kezdtem, de közben így alakult a dolog.

Mivel főállás, család, rengeteg peca (ezt nem tudom feladni), stb. mellett csinálom, ezért készletem nincsen. Továbbra is egy fúrógép a segítségem. Kézzel készül minden. Rendelésre készülnek a csalik és november végéig be vagyok táblázva szerencsére. (Az arckönyv nagy úr! 😀 )

Ha a Tisztelt Olvasok közül érdekel bárkit vásárlási lehetőség, szeretne felkerülni a várólistára az keressen bátran akár most, akár majd akkor ha elkészült az aloldal csali fényképekkel, leírásokkal. E-mail címem:  steveolsonhun@gmail.com

Addig is néhány kép és beszámoló elégedett vevőktől.

Lang István:

Megtört a jég!
Tavaly télen kezdtem el komolyabban a topwaterrel először foglalkozni elméletben, csali beszerzésben, videó nézésben. Augusztusban egy hetet a Balatonon már próbáltam topwaterrel balint fogni, de kiröhögtek. Ment nekik a menűből sok minden: Rapala Skitter Pop 5 és 7cm, Duel Silver Dog, Dog-X Junior, Savage Gear Pop Walker 66, Pop Prey 66 és Ferenc Horváth féle topwateres dogokat 6cm-es 8 cm-es különböző színekben. Még a Balcsi előtt rendeltem Feritől 7 és 5cm-es vékonyabb kutyákat sétáltatni. Múlt hét pénteken megkaptam a csomagot (jó lett volna már a Balcsin ha meg lettek volna, de a mester el van havazva). Megláttam az új szerzeményeket és jeleztem Ferinek , hogy az 5cm-esek nagyon jól néznek ki. (Nem mertem kimondani, hogy ezekben érzem a halat.)
Tegnap a szülinapomon a munkába menet megvettem mára a napijegyet éreztem, hogy nekem ma menni kelllllll. A halak meg is ajándékoztak a 40.-dik születésnapomra az első topwateres és egyben első bányatavi balinnal (faroktőig 50cm). Reggel 6:15-től reggel 8-ig voltam kint. Körbe raboltak. Rá kellett jönnöm kb. 1 óra hiába való dobálás után, hogy most hiába húzom erre –arra a poppert a wtd-t nem megy utána. Meg kellett várnom amíg elkezdi a kishalakat hajtani és megpróbálni oda dobni ahová várhatóan Őkelme menni fog. Na a nagy adrenalintól persze nem vagy ritkán sikerült oda dobni ahová kell illetve háromszor rátekeredett a spiccre a fonott úgy hogy le is kellett vágni a zsinórt és újra kötni. Persze ilyenkor rabol a legjobban az orrod előtt a balin. Egyik pillanatban megláttam egy kis tolóhullámot az öbölben rákészültem a dobásra és ekkor még egy tolóhullám jelent meg –e mögött két méterre. Én bedobtam a két tolóhullám közé (most sem értem, hogy sikerült ). Húztam kettőt a wtd és felrobbant a víz leverte a ki wtd-t. Király volt nagyon! alig tudtam abbahagyni 8 –kor a horgászatot, hiszen menni kellett dolgozni. 
Orsó: Ryobi Zauber 1000 Főzsinór: YGK 0,128mm Előke: 0,30 mm Berkley Trilene FC
Csali: Ferenc Horváth féle 5cm walke the dogja ( a fantázia nevét képtelen vagyok megnevezni valami axehead….. mitudoménmicsoda, na a fantázia színek nevét meg pláne) Majd Feri leírja a kommentbe.  Remélem. Képen meg megnézhetitek, ja bocs elég szarok lettek a képek élőbben sokkal szebbek.
Délután még rá tudok szánni kb. 1 órát. De már így is nagyon tudok örülni neki! Kiiiiiiirrrrrrrrrráááálllyyy!
Még ilyet soKKezret mindenkinek!

Lang István élete első felszíni csalis balinja

SteveOlureS axehead WTD 5 centiméteres chrome witch színben

Klébert Antal:

Reggel tükör víz, szép napkelte. A tavalyi balinos pályák üresek. A kevéske rablást meg kell becsülni. A Ferenc Horváth féle nagy fehér kutyát leverte, mint a szél.

8 centiméteres white walker, talán a legnépszerűbb

Nagy Ferenc:

Köszönöm a “motyókat” Ferenc Horváth, szinte etetik magukat🐟

6 centiméteres hagyományos kutya multival is jól dobható

Sárosi Ervin:

Csak felavattam, igaz beesőre, de durván. Több kapásom is volt rá, de már java napsütésben értünk a folyóra.

4 centiméteres zero crank black purple színben

Balán Attila:

Mondtam én hogy jársz te még így sem ! 😛

Ugyanis a nyerő black purple crank az autó tetején maradt, így aztán valahol az úton elmaradt! 😀

Persze azóta rendelt még és két másik színt is. Az egyikhez ő küldött képet javaslatként, így ő lett a keresztapa. A csali neve green evil lett, bár a bandzsa gyilkos jobban illene rá, hiszen a kínai szemek nem mindig ragadnak jól és az egyiket kicsit elvitte a gyanta. 😉  Persze ez sem a dunai, sem az ipolyi domolykókat nem érdekelte egy kicsit sem! 😀

Élete első és második dunai domolykóját adta be, egy olyan pályán, amiben nagyon bízott, de halat eddig még nem adott neki. Nem az én csalimmal kezdett, mert féltette, de aztán feltette és második dobásra leszedte neki. Na ez az igazi boldogság srácok!

4 centiméteres green evil zero crank első példány

Az első domolykó a csalival

Szottyos volt a víz az Ipolyon, nehéz a peca. Megküzdöttek minden halért. Az ő kérésére készített és általa elkeresztelt Green Evil 5 domolykót adott, közte azt a dagadékot. (Pumpát is küldök a csalik mellé! ) A blackpurple és a voodoo child crankek is hoztak egy – egy halat. Azt hiszem green evilt kell, hogy készítsek magamnak is!

Dagadék green evilre

Bálnák ki a partra, mindenki akarja…

Kategória: Balaton, balin, balsa, crankbait, csónakos, domolykó, elado, faragás, felszíni, folyó, gázolós, hendméd, ipoly, légiós, multi, steveolures, topwater, UL, whitewalker, WTD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. qvik szerint:

    Még átgondolom, oszt lehet én is feliratkozok a várólistára némi csalikért, amiket majd jövőre a Balcsin tesztelhetek, mert idénre csak pontyozós peca jutott.
    Hogy valami biztatót is mondjak: Hajrá Steve!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.