White walker

Mai beszámoló Vogel Marcitól, aki a tengeri halak és a sósvíz által meggyötört, szétrágott, lezúzott, “megmart” white walkert még ma is bevetette! 😀

Ma hajnalban 5 halat akasztottam sajnos csak kettő akart fotózkodni…de szarok aztán bele ha ekkora volt az a kettő 😅 őszinte leszek és megfordult a fejembe hogy elég bátor leszek és csak a whitewalkert viszem magammal végül nem voltam bátor de csak az került kapocsba ismét nem bántam meg …😍

     

Csórikám már nagyom rongyul néz ki!

A következő szintén tőle származó hosszabb szösszenet mellett az mindent elmond, hogy ebből a színből, méretből, típusból ma rendelt tőlem még hármat.

Sziasztok!
Úgy gondolom, hogy eljött az idő, hogy olyan képeket osszak meg ahol nem is a hal a lényeg, sokkal inkább a csali. Egy olyan csali ami megváltoztatta a hozzáállásomat a WTD-hez és ami miatt ma már tudatosan keresek ilyen csalikat és rakom a dobozomba…
Ráadásul ez nem is egy régi történet hanem szinte most kezdődött és természetesen még mindig tart!
Szerintem valamikor május környékén kerestem meg Ferenc Horváth-ot, hogy készítsen nekem pár csalit szám szerint 6darabot rendeltem akkor tőle, persze ezekbe benne volt a bolondságom is mert kértem egy 20 centis “megalodon gigasperma” WTD-t meg egy másikat valami elképesztő súlyozással . (Képek a korábbi írásomban.)

Lényeg a lényeg, hogy ne húzzam az időtöket, kértem a mindenki által közkedvelt 8centis whitewalkerből is egyet Feritől.
Hát húú b@zdmeg…május óta nem telt el sok idő de mégis sok víz lefolyt azóta a Dunán, annak ellenére, hogy a Dunán egyszer sem rángattam meg, ahol húztam ott mindig volt valami…az már más kérdés, hogy a halak nem mindig ragadtak a horoghoz rendesen de ezt a csalit már húzni is élmény volt. Arról nem is beszélve amikor odaver neki valami….
Szegény whitewalkon, bár én csak monoklisnak hívom ez meg is látszik!
Ezek után érthető, hogy annak ellenére, hogy régen mindig popperes voltam ma miért nem jutna eszembe versenyeztetni a poppereimet monoklissal…..

Ui.:
Én fogtam vele feketesügeret, csukát, trevallyt, gearfisht, és valamilyen sügeret a csatornából…volt kapásom csapósügértől, balintól, cápától (elrántottam előle mert hülye vagyok és beszari 😅) és még sok minden mástól is

Kategória: balin, balsa, crankbait, csónakos, csuka, egyéb, elado, faragás, felszíni, hendméd, légiós, multi, oceán, parti, steveolures, tenger, topwater, vogelmarci, whitewalker, WTD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.