Egy hónapja…

… visszamentem újra a déli oldalra, mert annyira megtetszett a balatoni gázlós balinozás. Sajnos a tuti oldalt, amire nagyon vágytam agyonverte a keleti hullámzás, így be kellett hogy érjem a sekély szabad stranddal és a móló oldalán a mélyebb vízzel. Nem adta a halat, így átöltöztem száraz cuccba és bementem a kikötőbe. Persze a kikötő sem adta! 😦

Nosza vissza, rápillantottam a szabadstrandra és tombolt a balin! Dobtam kettőt, majd futottam vissza a parasztgázlóért. Öt akciót sikerült összehoznom popperrel, amiből kettőt elcsíptem. Az egyik már egyszer betámadta egy stég mellől indított popperem, majd következő dobásra egész közel le is szedte.

A másodikat a sekélyben fogtam egyre erősödő szélben. Nem is találtam el rendesen a rablás helyét, de a sekély vízben sok ideje nem volt gondolkodni a balinnak. Ment a hang, a mozgás irányába és szépen leszedte.

Itt már nézőközönségem is akadt. Már amikor jöttem megnézni újra a sekély oldalt láttam hogy egy kislány megy be a vízbe és szórja a villantót a balinoknak nem túl nagy sikerrel és igen rövideket dobva.

A második balin után aztán jött a közben begázoló barátnőjével kérdezni. 🙂

 

Kategória: Balaton, balin, felszíni, gázolós, popperes, PV, szávázs | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.