Egy éjszakás kaland

Nagyon régen volt már olyan, hogy egy teljes éjszakát a parton töltöttem, legalább két éve ennek. Előző szombaton bizonyos események hatására újra belevágtam. Nem mellékesen volt időm, volt kedvem, és a süllők is kint voltak a pályán a partszélben.

Naplementéig próbálkoztam a balinokkal, de a rossz helyválasztás következtében a randevú elmaradt, így a lemenő nappal süllők, és más pályák kergetésébe, keresésébe kezdtem nem is eredménytelenül.

Az első beálló rögtön két szép süllőt hozott, na nem nagyot, de azért szépet. Kemény volt az első egy óra, bár a szúnyogoknak biztosan jól esett a dolog. A rövidnadrág inkább nekik segített, mint nekem a forróság ellen, de a zokni sem volt akadály nekik. Azóta is vakarózom rendesen! 🙂

Kapások ezen a helyen egy idő után megszűntek pedig csalicserével is próbálkoztam. Aztán a harmadik, vagy negyedik beálló meghozta a sikert a kapások hátán. Itt négy akcióm volt összesen, abból három ragadt meg, egy kicsi volt.

A kapások intenzitása csökkenni kezdett a figyelmemmel egyetemben, így két pad összetolása, és némi alvás mellet döntöttem a helyi lángosos előtt. Sajnos sikerült is átaludnom a hajnali roham első óráját, ráadásul az egyik bojlis horgász pont azon a helyen kezdett pergetésbe, ahol a legtöbb rabló mozgott. egy kisebb süllő mellet azért kijött négy szebb sügér is, és a buszindulás előtt elcsíptem egy kisebb csukát balinozás közben, egy lemaradt balin mellett.

Mert ilyen is lehet egy egy éjszakás kaland! 😉

Kategória: Balaton, csuka, sügér, süllő | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

 1. godzikka szerint:

  Szia Steve,

  Az lehet tudni, hogy a fluo hátú, fehér hasú csali micsoda?
  Az első képen még 5-ös SSR SFC-nek néztem, de aztán láttam, hogy kicsit az alakja is más, és kidolgozottabbak a részletei.

  3 fajta hal egy peca alatt az szépe eredmény, respect.

  Üdv,
  godzikka

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.