Ipoly prológ

A tegnapi Ipoly túránk a nyaralásom prológjának tekinthető. Köszönöm a rengeteg tanácsot Scientist, és Victor kollégának, a gájdolást Joci mesternek, és Zolinak az élményt, hogy én vehettem ki a nagy domolykóját! wink

Nekem két domi sikerült . Egy 35ös, és egy 25ös forma. Mindkettő fekete bugeyet evett. Mindkettőt az első helyszínen fogtam. A második helyszínen rengeteg balinrablás volt, de nem sikerült becsapni őket, Jocinak akadt egy kisebb példány.
A letkési pályára csak ránéztünk. Nagyon tetszett! Láttunk egy baszott szép balint ahogy húzta a V csíkot a víz tetején!
Ahhoz képest, hogy zavaros, és még nem ideális a vízszint nem volt ez rossz peca egyáltalán. Jó társaság, szép halak, gyönyörű környezet, csak az a kurva bugeye ne akadt volna fel a fára! lol

P6240058 P6240059 P6240061P6240063P6240069P6240066P6240067Sosem felejtem:

Gyere Sztív! Valami kurva nagyot akasztottam szerintem harcsa!
És Sztív futott, ledobott mindent, gatyaféken lecsúszott a szakadt parton és nyakon ragadta a harcsából kurva nagy domivá változott halat a fatuskón hason fekve! lol

Kategória: Balaton | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

13 hozzászólás a(z) Ipoly prológ bejegyzéshez

 1. Horgászvidék szerint:

  Én itt kezdtem el pecázni! hatalmas élményeket rejt ez a kis folyó! Gratulálok a fogáshoz!

  • steveolsonhun szerint:

   Most jártam ott életemben először. Varázslatos hely a Hernádhoz, és a Szigetközhöz hasonlóan, a Zagyváról nem megfeledkezve.

   • Horgászvidék szerint:

    Én minden évben 3-4 napot töltök a partjánál. De gyerekkoromat itt töltöttem. Állandóan változik a folyó. Van olyan szakasz (Balassagyarmatnál), ahol át tudsz sétálni Szlovákiába mert bokáig ér a víz, és van olyan része ahol 5-6 méter mély a folyó. Itt fogtam életem legnagyobb csukáját (11,48 kg) is 14-15 évesen. Egyszóval örök kedvenc marad a folyó!

 2. Steveeeeee harcsaaaa! 😛

 3. kapor szerint:

  Óh az Ipoly nagy szerelem. Bár most még igen zavaros.
  Grat a halakhoz és halnyálkás nyaralást! 😉

  • steveolsonhun szerint:

   Sajnos megint jött rá egy kis víz, ahelyett, hogy apadna és tisztulna. 😦 Év közben úgy ítéltem meg, hogy a július eleje már csak jó lesz, de lehet, hogy mégsem. 😦 A szállás már lefoglalva, úgyhogy nincs más hátra, mint előre! 🙂 Elsején délután már a Letkési – hídnál szeretnék állni az egyik kavicspadon a gyerekkel.

 4. Steve! Te ország járó pergető horgász lettél :)) A Drávára mikor mész megtáncoltatni Atyafi kajakját 😀 Ja és Haaaarcsaaa!! :-D:-D Jó volt nagyon, szép a domi, mit szép k@rva szééép!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.